Liikunta

Garmin Vivoactive 3
sunnuntai, 30.12.2018

Syksyllä hankin Garmin Forerunnerin tilalle Vivoactive 3:n. Se toimii paremmin tavallisena kellona, ja aktiivisuusrannekkeena, mutta myös sykevyön kanssa. Enää pitäisi olla aktiivinen.

Garmin Edge 520
keskiviikko, 7.9.2016

ROSE bike:stä tilaamani Garmin Edge 520 mittari saapui tänään, ja pikaisella testauksella vaikuttaa ihan hyvältä. Ostin lähinnä siksi että voi tarkkailla esim. pyöritysnopeutta, ja myöskin uusien reittien tallentamiseen.

Pyöräilyä
maanantai, 5.9.2016

Myin vähän käytössä olleen maastopyöräni (Gary fisher marlin), joka oli varastossa viimeiset 12 vuotta, ja ostin tilalle ensimmäisen cyclo cross -fillarini. Jospas tuota tulisi käytettyä enemmän, koska en oikein löytänyt hyviä maastopyöräreittejä läheltä kotoa. Cyclo crossilla kuitenkin voi ajaa monipuolisemmassa maastossa, vaikka pääpaino varmaankin on asfaltti. Pyörän merkki on Merida CC 500 (S-koko), ja oikein hyvältä vaikuttaa.

Garmin Forerunner 620
sunnuntai, 26.7.2015

Päivitin sykemittaria. Vanha Forunner 610 vaihtui 620:seen, kun oli tarjouksessa XXL:ssä. Mittarissa on pieniä parannuksia verrattuna 610:n, esim. tulosten lähettäminen Garmin Connectiin onnistuu puhelimen avulla. Kattavan testin voi kahlata läpi DC Rainmakerista.

Juoksukengät
sunnuntai, 12.4.2015

Ostin kevään kunniaksi uudet juoksukengät.  Merkki: Mizuno ja malli: Wave Rider 18. Itselle melko tuntematon merkki, mutta omaan jalkaan tuntui ainakin hyvältä, niin ajattelin testata. Talvella ei tullutkaan juostua yhtään, etupäässä ajoin ostamallani (käytettynä Motivukselta) Tomahawk S-series spinningpyörällä.

Fitbit Flex
keskiviikko, 18.9.2013

Kesäloman jälkeen on ollut jotenkin motivaatio hukassa liikkumisen/lenkkeilyn suhteen. Pelastuksena tähän yritän tietysti gadgetteja, kuinkas muutenkaan. Tilasin FitBit Flexin Sport-tiedje nimisestä verkkokaupasta. Toimitukset ko. liikkeestä ovat kyllä varsin nopeita,  toimineet ennenkin mallikkaasti (esim. Polarin sykemittarin tilaisin täältä). Tilauksen laitoin sisään sunnuntaina ja tuote oli postilaatikossa tiistaina UPS:n toimittamana.

Fitbit Flex on laite joka kirjaa kaiken liikkumisen, askeleet, matkan jne. Lisäksi sen verkkopalvelua voi käyttää myös painon seurantaan ja kalorien laskemiseen. Mutta jos tällä härpäkkeellä saan itseni taas liikkeelle, tavoite on saavutettu.

Withings-vaaka
keskiviikko, 25.1.2012

Ostin uuden vaa’an. Miksi siis mainita siitä tällä sivulla ? No, siinä on wlan-yhteys, ja paino/rasvaprosentti tiedot hyppäävät langattomasti internetin yli Withingsin sivustolle, jossa tuloksia sitten voi ihastella tai kauhistella myöhemmin. Varsin näppärää. Käyttöönotto sujui helposti, ja muutenkin tuote tuntuu laadukkaalta. Ihmiset, joilla on sosiaalisia kontakteja, pystyvät jakamaan vaa’an antamia tuloksia esim. Facebookissa tai Twitterissä, ken sitä haluaa. Oman vaakani ostin Withingsin verkkokaupassa. Suomessa tuotetta myy Pulju.net ja Verkkokauppa.com.

Garmin
sunnuntai, 31.7.2011

Nyt ensimmäinen lenkki tehty uudella Garmin Forerunner 610 -sykemittarilla. Tulin vaihtaneeksi Polarin Garminiin lähinnä kahdesta syystä. Jostain syystä huomasin että Polar alkoi kadottamaan signaalin kellon ja sykevyön välillä, lisäksi en ollut aivan tyytyväinen Polarin OS X tuesta. Viimeisenä esimerkkinä os x lionin tuen puute. No luultavasti se tulee lähiaikoina korjattua, toivottavasti. Garminin hyviä puolia on myös se GPS on kelloon sisäänrakennettu, eli erillistä GPS-mokkulaa ei tarvitse mukana kuljettaa. Tosin miinus puolena voi mainita että kelloahan ladattava melko säännöllisesti. Katsotaan kuinka laite sitten jatkossa toimii, alku vaikuttaa ihan lupaavalta.

20110731-061308.jpg

Kuntoilua
maanantai, 1.3.2010

Synttärilahja (kiiiiitos Taru) saapuikin vähän ennakkoon. Eli UPS kärräsi kotiin tänään paketin joka sisälsi seuraavaa: Polar rs300x sykemittarin, ja siihen kylkeen G1 GPS sensorin jaFlowLink telakan. Nyt pääsee siis nörtti ihmettelemään kunnon rapistumista ja leposykkeen korkeutta, samaan aikaan kun mussuttaa pizzaa ja pelaa pleikkarilla :) Laitteet tilasin Sport-Tiedje nimisestä nettikaupasta, toimitus toimi mallikkaan nopeasti. Tein tilauksen 25.2.